Voor Kinderen

Veel kinderen zitten op de een of andere manier niet lekker in hun vel. Ze hebben bijvoorbeeld regelmatig hoofdpijn of buikpijn. Zijn moe, lusteloos, komen moeilijk in slaap of worden ‘s nachts meerdere keren wakker. Ze zijn snel boos, of voor veel dingen bang. Horen vaak dat ze “te druk” zijn, of juist “zo heel erg verlegen”. Ze maken zich zorgen, over school, over vrienden, of over thuis… Als jij niet lekker in je vel zit, dan ben je dus echt niet de enige. Maar dat betekent niet dat je er maar mee moet blijven zitten. Het kan echt anders. En Vondelcoach helpt jou graag!

Wat Vondelcoach doet

Bij Vondelcoach gaan we samen op zoek naar wat er nou eigenlijk precies aan de hand is. En daarbij kijken we naar het hele plaatje. Je ontdekt de kracht en wijsheid in jezelf en gaat op een leuke en ontspannen manier:

  • je gevoelens, gedachten en emoties (her)kennen en ervaren;
  • je kwaliteiten en talenten ontdekken;
  • je eigen grenzen verkennen en bewaken;
  • je veilig voelen in je lichaam en in situaties die uitdagend voor je zijn;
  • ervaren wat echt contact met jezelf en anderen betekent;
  • ervaren wat eten, drinken en bewegen voor je kunnen doen.

We maken daarbij gebruik van:

Praktisch

Op basis van een vragenlijst en intake-gesprek met ouder(s) en kind stel ik een traject voor, bestaande uit een aantal consulten. Naar behoefte kunnen consulten met ouder(s)/andere gezinsleden plaatsvinden.

Meer weten of een afspraak maken?

Gebruik het contactformulier of stuur een mailtje naar gerdien@vondelcoach.nl voor meer informatie, of een GRATIS kennismakingsgesprek van een half uur. Ik neem op werkdagen zo snel mogelijk en in ieder geval binnen 24 uur contact met je op.